Over ons

Pluijm Relaxstoelen is de relaxstoelen specialist in Limburg. Je hebt altijd keuze uit meer dan 100 relaxstoelen in alle maten en uitvoeringen. De specialisten Chantal en Roger geven je vakkundig advies zodat je altijd de juiste keuze maakt en zo jarenlang kan genieten van je stoel. Op 350 m² presenteren wij ons in relaxstoelen van modern tot klassiek.


Over Pluijm Relaxstoelen
Wanneer u op zoek bent naar een relaxfauteuil met een perfecte pasvorm is een bezoek aan de showroom van Pluijm Relaxstoelen een echte aanrader. Een winkel met honderd verschillende relaxfauteuils.

De fauteuils van Pluijm Relaxstoelen zitten heerlijk, zien er fantastisch uit en zorgen er ook nog eens voor dat u zich niet alleen optimaal kunt ontspannen, maar bovendien een stuk vitaler voelt!
Met een grote keuze aan relaxfauteuils uit verschillende collecties vindt u bij Pluijm Relaxstoelen altijd het perfecte zitcomfort!


Comfortabel zitten

Pluijm Relaxstoelen is specialist in goed en comfortabel zitten. De collectie omvat verschillende modelseries die elk een eigen karakter en slimme comfortfuncties hebben. De gewenste comfortstand kan zowel manueel als door motoren worden versteld. De rugleuning van bijna alle fauteuils hebben een verstelbare (topswing) hoofdsteun.

Persoonlijk samenstellen

Naast de keuze uit verschillende functies kunnen de relaxstoelen van Pluijm Relaxstoelen geleverd worden in een omvangrijke collectie lederen- of stoffenbekleding. Door de keuze van model, bekleding en kleur creëert u uw persoonlijke interieuromgeving.

Onderhoudsadvies

Goed onderhoud verlengt de levensduur van meubelen. Door correct onderhoud en toepassing van onderstaande tips, hebt u langer plezier van uw aanschaf.

elke stof verkleurt na verloop van tijd in meer of mindere mate onder invloed van licht. Vermijd daarom absoluut direct zonlicht op uw meubelen;

meubelstoffen zijn gevoelig voor scherpe gespen, nagels van huisdieren, speelgoed en ringen etc. Deze kunnen het weefsel blijvend beschadigen. Ook stugge spijkerstoffen en hun klinknagels versnellen de slijtage;

het is belangrijk om het meubel regelmatig te stofzuigen. Gebruik hiervoor het juiste mondstuk (zachte borstel die alleen voor dit doel wordt gebruikt) en zorg ervoor dat er geen uitsteeksels aan zitten die de stof kunnen haken.  Strijk voorzichtig met lage zuigkracht (!) en bij stoffen met een pool altijd met de vleug mee. Op deze manier verwijdert u stofdeeltjes zoals zand, die slijtage veroorzaken.

 

Onderhoud leder, algemene tips:

neem het meubel regelmatig af met een klamvochtige, schone doek, of schone zeem. Gebruik kalkvrij water, omdat leidingwater kringen kan veroorzaken en gebruik zeker geen zgn. wonderdoekjes;

vermijd direct zonlicht omdat daardoor het leder verkleurt en uitdroogt;

verwijder direct zoveel mogelijk hetgeen gemorst wordt. Door de natuurlijke eigenschappen van het leder zal een vlek meestal na verloop van tijd minder zichtbaar worden;

zorg voor een omgeving met een goede luchtvochtigheid (40-60%). Een te droge omgeving veroorzaakt uitdroging van het leder en dus scheurtjes/breeklijnen;

wrijf niet met te veel kracht op een bepaalde plek omdat het leder hier plaatselijk kan gaan glimmen of rekken.